Søsborgs Fysioterapi

Seriøs og professionel behandling og træning

Da jeg som ganske ung blev udlært smed ved den lokale virksomhed, der idag hedder, GEA Scan Vibro, havde jeg ikke forestillet mig, at jeg skulle ende med en karriere, som privat praktiserende fysioterapeut med egen praksis, i min elskede sydfynske fødeby Svendborg.

I min fysioterapi klinik kan du være sikker på at få en patient oplevelse, hvor der er fokus på lige netop dig og din problematik. Jeg gør meget ud af at du som patient i klinikken, skal få resultater ud af dit behandlingsforløb. Jeg sætter pris på at lære mine patienter at kende, da jeg mener jeg bedst kan hjælpe dig, hvis der er en god kemi mellem patient og fysioterapeut. Du vil som patient hos mig altid have medbestemmelse, og jeg planlægger dit forløb udfra det udgangspunkt som du har. 

I klinikken vil du altid have mig som din faste behandler. Her er ikke noget med, at du kommer til forskellige behandlere fra gang til gang. Har du behov for en tværfaglig behandling, samarbejder jeg gerne med alle sundhedsfaglige personer du måtte ønske.

Jeg har sammenlagt 17 års erfaring som behandler. Hvor langt størstedelen af årene er gået med at være selvstændig

Søsborg´s Fysioterapi ligger idag på Johannes Jørgensen Vej 10 (Midtbyhallen) i Svendborg, Klinikken ligger i samme hus som SOLO Fitness. Hvilket giver dig helt unikke muligheder for et godt genoptræningsforløb som patient hos mig

Søsborgs Fysioterapi

Fysioterapi

Massage

Genoptræning

Sundhedstilbud

Personlig fysioterapeutisk træning

Træning med
børn og unge

Firma ordninger

Samarbejde med idrætsklubber og foreninger

Behandling af smerter i nakken

René Søsborg

Jeg har skrevet speciale indenfor hypermobile led, hvor Jeg har været med til at forske i prævalensen af hypermobilitet i Danmark.